Tomorrow!



Valborg imorgon! :) Vad ska alla göra?!


Söndag



Nu sitter jag här framför tv:n och väntar på att Daniel ska komma hem så att jag kan få pussa på honom nu när han har varit borta :) Wii, äntligen ska jag få en karl vid min sida igen :).

Idag har jag varit med min mamma, bror och syster i skärholmen för att införskaffa lite nya kläder, blev tyvärr inte så mycket, två par capribyxor, en behå och en vit skjorta att ha på jobbet. Men hela dagen var ändå mys. Tack för den mamma :).

Igår var jag som sagt bara hemma och kolla på film, men vid tio tiden ringde Lina och Fredrik och frågade om jag i min ensamhet ville följa med och bowla.. jag tänkte en stund, ensam eller sällskap?! hmm, det blev sällskap, men cirka tio minuter senare ringer Lina igen och säger att det inte blir någon bowling då vi bara blev tre, men frågar om jag vill åka lite bil istället, och varför inte!? Lina, Fredrik och Ida kom förbi och hämtade mig sen bar det av till stan, efter nån timmes bilåkning fick det vara nog.. Då kallade sängen, vilket faktiskt var ganska skönt då jag fortfarande är lite sjuk. Somnade framför tv:n men vaknade av min telefon vid halv tre, då var det min kära man som bara ville ringa och säga Godnatt till mig, Super gulligt av honom. Det var super skönt att få höra hans röst, det gjorde att jag kunde somna om lugnt :).



Veckan som kommer nu blir kort, bara jobba måndag, tisdag och halva onsdag, Skönt! :). På Onsdag fyller även min älskade Malin 21, det hoppas jag att vi ska fira på något sätt, men det återstår att se på onsdag! Men jag hoppas att jag iallafall får träffa henne någon dag denna vecka, då jag inte har gjort det på ett tag, och Mallan jag saknar dig!

Ska nu fortsätta vänta på min karl, och förhoppningsvis har han köpt något fint till mig från båten :)

Ha det bäst allesammans! Massa Pussar



Hemma en lördag!


Idag är man bara hemma alldeles själv, med två rullar och svull. Är även sjuk (igen) så det är faktiskt bara skönt!

Igår gick mina brudar ut, skulle ha hakat först men förkylningen sa att detta inte gick. Jag och Daniel var hemma hos hans arbetskollega, där vi blev bjudna på mat och dricka. Otroligt trevligt faktisk! :) Hoppas att ni hade det roligt brudar, lovar att haka nästa gång!

Min kära Daniel åkte på Bandit kryssningen idag med sina arbetskamrater, Jocke & Pierre. Lite orolig är man ju, mycket sprit och bara vatten runt båten, hoppas att det bara blir någolunda lugnt iallafall. Vill ju inte att något skall hända :(. Kommer att sakna honom något otroligt inatt, man är ju van att sova bredvid honom nu när man har gjort det i ett halvår varje natt :( stackars mig. Saknade honom direkt när han gick utanför dörren.. Tur att det bara är en natt, och att han kommer imorgon eftermiddag! :) Längtar!!!

Imorgon ska antagligen mamma och jag träffas för en mysig shopping tur, min snälla mormor gav mig en shopping peng så att jag skulle kunna köpa lite nya sommarkläder (vilket verkligen behövs), hoppas bara att man mår bättre imorgon så att man orkar! Men det ska nog gå bra!


Älskling, kom hem igen! Jag saknar ju dig!


Du & Jag!




image11image10



Du är världens bästa! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Grattis på denna dag!! ♥


I LOVE YOU!!! ♥♥


Miljoner pussar

Fredag



Idag är det fredag och löning, wii :). Skulle iof kännas mycket bättre om man någongång skulle få känna på pengarna som kommer, men det hinner man ju aldrig med.. Räkningar, hyra och mat det är sånt roligt som dem direkt försvinner till :(. Och inte nog med det, idag är jag hemma och är syk.. stackars, stackars mig :(



Idag ska mina brudar gå ut, men det blir nog inte så för mig (förlåt!) har varken pengar eller ork för detta :( Lovar att haka nästa gång! Igår kom min kära Maries pojkvän upp från Falkenberg, ska få träffa honom imorgon kväll tror jag, eventuellt ikväll men det beror på vad vi ska göra ikväll :)


Tänkte eventuellt hinna med en städning idag innan min kära karl kommer hem, ska väl äta en bit mat först, men sen blir det städning, städning, städning!


Hej alla glada!



I helgen som var, va vi hemma hos Borg i hans fina nya lägenhet! Mycket trevligt, det blev en del dricka men kvällen var ändå lugn, lugnare än vad det kan vara ;). Vid halv tre snavade (iallafall jag) vi hem till Mamma Ceréus där natten skulle spenderas.



image9

Underbara Paris, vill dit igen :)




Är så trött på dig, och dina fjanterier, hur gammal är du egentligen fjorton?!
Kanske är dags att växa upp!!
Skaffa dig ett eget liv och lev, istället för att lägga dig i andras!



Ni andra ha en fortsatt mysig torsdag!

Massa Pussar!


Praktiken fortsätter...



Tredje veckan på praktiken.. Men wii, vad roligt det är.. Det här kan jag absolut tänka mig, en bra tid framöver :)

Nordea i Tumba ett stort PLUS! :)



Ikväll blir det BSB - konsert med Maddie, Mallan.. Det ska bli super roligt.. Tre 20- åringar på BSB, det kan ju inte bli bättre ;)

Kvällen är helt tillägnad Mallan som fyller 21 den 30/4, Super Grattis till henne :)

Tyvärr kunde inte Linis följa med då hon måste vara på sin praktik denna måndag kväll!

Så vi får väl tyvärr göra stan osäker utan henne, men det hoppas jag att vi klarar av ;)

Massa Pussar :)



Ohh, herregud vilken update..



Har ju som ni alla har läst precis varit i Paris, kom hem för någon vecka sedan! Super skön mini semester med bara mamma, bror och syster.. mys :) Kmr lägga upp bilder strax och berätta mer ingående om Paris-resan.

Sedan dess var har jag gjort.. hmm, börjat på min praktikplats.. Nordea i Tumba, super roligt är det..

Är så mycket att uppdatera att jag nästan inte kan komma ihåg allt, haha.. Men vi kan börja med helgen som var nu..

Först och främst vill jag bara säga super fint, Maddi ;)




Fredag - Danne, Sunken och Matte kom och hämtade mig vid jobbet, sedan åkte vi hem till Danne och mig där det blev öl att dricka och mat att äta.. Efter ett tag kom Jocke och Rille förbi och joinade oss, mycket trevligt :) Jocke åkte efter ett tag för att åka hem och byta om och hämta öl, när han sedan kom tillbaka hade han med sig Tommy :) Lina och Fredrik kom även, fast det blev precis när vi skulle bege oss  till någon fest i vretarna, men där blev det inte långvarigt, kanske 10 min.. hahah, haha.. Efter det åkte vi hem till Sunken, men vi kanske bara stannade där i nån timme sedan körde Tommy, Jocke och Rille hem oss, medan deras kväll fortsatte.. Hoppas att ni hade roligt grabbar ;)

Lördag - Bjudning hemma hos Jocke på Bernströmvägen, karln fyllde ju 25 år.. Grattis, Grattis.. Där möttes vi upp av en hejdundrans massa sköniga grabbar och tjejer, en del hade fått i sig mer än andra ;) hehe.. Men roligt var det.. Vi begav oss därifrån vid två tiden för att sova hemma hos mamma Ceréus.. Mycket mysigt..

Söndag - Bara bakis...



......



Det får bli en update en annan dag för nu ska jag åka till tullinge för att möta Maddis :)
Skulle bara tala om att jag lever :)

So long..



RSS 2.0