Paris


Wii, jag ska åka till Paris på onsdag, wii :)
Mamma frågade mig så snällt igår om jag ville följa med nu när ändå Daniel ska åka till Trysil..  Vara hemma i tumba alldeles ensam eller i Paris med Mamma, Philip och Felicia, vad väljer man?!
PARIS, så klart!!!

Åker på onsdag morgon och kommer hem lördag vid fem snåret, så då blir det bara en natt ensam, men det fixar jag :) Både jag och Daniel kom på att vi knappt kommer att kunna ha någon telefon kontakt eftersom han är i Norge och jag i Frankrike och det blir alldeles för dyrt för våra "inte bo-hemma-längre plånböcker", men vi får lösa det på nåt sätt :)


Mallan, vi kanske kan ta festandet på lördagen när jag kommit hem? ;)



Påsken


Påsken har kommit och påsken har gått :)


Torsdag - Skärtorsdagen blev hemfärd från E-tuna, min kära Daniel hämtade mig på Flempans station och sen åkte vi bara hem och mös, med god mat och varandras sällskap.

Fredag - Långfredagen blev det galej på, jag och Daniel begav oss först hem till Pellan en snabb visit sedan bar det av till fest hos Micke i tumba med Lina och Fredrik. Där blev det en del dricka, men efter en del händelser där gick vi till en annan kille i tumba och satt där och drack lite. Men även där tog festen slut, så då tänkte vi att vi skulle bege oss till en kille i storvreten, på vägen dit gick vi förbi en annan fest som våra kompanjoner stanna på men jag och Daniel gick upp till Storvreten istället. Där stannade vi bara i 40 minuter för att min jacka blev snodd, men Rami hittade den  bakom husknuten  - Tack så mycket hjärtat! - Väl hemma somnade vi båda som stockar.

Lördag - Påskafton var det bjudning hemma hos Mamma Ceréus med en jättegod middag och trevligt sällskap :)
Vi åkte därifrån vid 9 tiden och då åkte vi hem till Jocke, där Rille och Jocke satt och spela tv-spel.. Jag somnade nästan i soffan så då bestämde vi oss för att åka hem.

Söndag - Påskdagen var jag med Maddis, vi satte oss på Castor och ett vinglas ledde till en vinare :) Haha, riktigt trevligt var det.. När Castor stängde gick vi upp till Rami som hade lite galej, där var min kära Daniel och några andra. Denna kväll blev inte så lång och snälla Tommy körde hem oss vid halv två tiden.. Haha, Maddis gick lite tidigare då hon hade fått i sig lite ;)

Måndag - Annandag påsk var bjudning hemma hos min mormor. Där var det god mat och trevligt sällskap, vi åkte därifrån vid halv sju tiden. Väl hemma satte vi oss bara framför tv:n och slappa. Daniel inställde sig mentalt att det var dags att gå upp och jobba på morgondagen, stackarn, han var absolut inte sugen.


Löjligt, jag säger bara.. Löjligt!



Hemfärd


Idag är det hemfärd för mig, Agnes och Diesel.. Vi ska alla åka med tåget som går vi 13.. :)

Syns hemma


Josefina



Denna onsdag är det min namnsdag! :)
Grattis till mig!




Idag har jag kört min näst sista dubbellektion på Engströms bilskola i E-tuna. Jag körde två dubbellektioner och det gick jättebra.. Känner kanske inte att jag är riktigt redo än för en uppkörning men det börjar iallafall närma sig :)
Imorgon blir det hemfärd för mig, Agnes och Diesel, vi kommer att åka med 13 tåget, sen blir det bara hem till lägenheten och vänta på min kära man.. längtar..
Hade tänkt att laga honom en riktig middag till kvällen och massa mys..



Sen blir det ju påskhelg och den ska väl firas den med.. Lördag blir till bjudning hemma hos mamma Ceréus mycket trevligt och måndagen blir det bjudning hos mormor Jarl, det ska även det bli trevligt..



Men nu ska jag gå till tv:n och kolla klart på "Cityakuten", "Nanny" och sen "Top model 6"

Många pussar & kramar


Ännu en körlektion..



Nu är ännu en körlektion klar, nu är det bara två kvar imorgon och en på torsdag sen bär det hem igen.
Försökte att boka in några i nästa vecka också men då var det tydligen helt fullt för att alla "barn" har påsklov denna vecka och ska väl passa på att köra intensivt.. Men, men då får jag hitta en annan trafikskola här nere som jag får träna på, inte mer med det..

Gick jättebra även denna lektion, vi körde lite stadskörning men mest landsväg och rondeller med det var roligt att återigen sitta bakom ratten, skulle vara så skönt bara om man slapp sitta med en trafiklärare, men det hoppas jag snart är ett minne blott :)


Om bara några dagar kommer jag hem till min älskling igen..  Gud vad jag saknar honom, har ju inte varit utan honom på väldigt länge :(  det ska bli mysigt att komma hem till påskhelgen då vi båda har massor med dagar ledigt tillsammans.. längtar.. Massa pussar till min favvo :)


Nee, nu måste jag sluta.. Jag och Agnes ska göra middag hade vi tänkt.. Ikväll blir det pannkakor  :)



Många pussar och kramar från E-tuna



Rapport E-tuna..


Här kommer rapporten från E-tuna denna tisdag förmiddag.. Klockan 9.25 imorse körde jag min första bil lektion, vi körde effektivt i 80 min, det gick prima.. Har ju inte kört sen juni förra året, men det gick bra ändå.. Ska tillbaka dit nu igen i eftermiddag och köra ytterligare 80 min..

Jag har super mysigt här hos Agnes och Diesel, han har blivitt så stor och busig :)
Lägenheten är super fin, och rymlig.. Så här bor vi två tjejrumpor och en Diesel..

Nu ska jag snart cykla iväg till Trafikskolan..

Hare bäst alla Sthlm's bor, syns på torsdag :)




....




Bumbi, Jag älskar dig!



Måndag


Idag har vi en ny föreläsare hos oss, jätte roligt.. Han går igenom rådgivningslagar och andra lagar inom den finansiella sektorn, lärorikt? Absolut! Tråkigt? Absolut!

Ikväll klockan 19 bär det av till Eskilstuna med tåg, där ska jag möttas upp av Agnes så ska vi ta en tripp till Hemköp och gå förbi min trafikskola så att jag hittar dit på tisdag morgon.. Här ska jag nu vara tills på torsdag förmiddag sen åker jag hem igen för att fira påsken :) Kanske att jag åker ner nästa vecka också men det får vi se beroende på hur bra det går dessa dagar :) Sen är det snart uppkörning, hoppas att jag klarar den för jag orkar inte boka om, men om jag inte skulle klara den, finns det tider varje vecka, heja Eskilstuna :)

Kommer att sakna min Daniel dessa dagar! Har inte sovit utan honom på många månader, jobbigt :(

Ha en fortsatt trevlig måndag!



Ännu en helg avklarad..



Fredag - Vi var bara hemma och tittade på film, kvällen gästades även av Sunken. Varken Sunken eller Daniel hade sett filmen "Transfomers", så det blev den på tablån :) Tror att när filmen var slut 2½ timme senare var det olika åsikter om filmen var bra eller ej. Sunken förstod nästan inget, utan där var det bara att sitta och förklara skillnaden på "Decepticons" ledare, Megathron och "Autobots" ledare Optimus Prime, haha men det var skojjigt.. Daniel var trött så han höll på att somna, speciellt i slutet av filmen.. 
Kvällen slutade med att Daniel sov vid tolv i soffan, Sunken åkte hem, jag praktiskt taget "bar" Daniel in till sovrummet där han igen somna som en stock, och jag var vaken ytterligare 3 timmar och glutta på tv :)

Lördag - Vi vaknade väl runt ett tiden, gick ut i vardagsrummet satte på tv:n tog en macka och bara slappa :) För denna kväll skulle bära av ut till Täby Kyrkby och Daniels kusiner.. Vi skulle även sova över för Oskar (Daniels äldsta kusin) hade en viktig innebandy match på söndagen som han ville att vi skulle titta på..
Kvällen var super trevlig, med mycket god mat och sällskap.. Fick även in schlager finalen på kvällens agenda :) Där jag bevittnade Perellis vinst, wii helt rätt!

Vi bestämde oss vid elva, halv tolv att det ändå fick bli sängen hemma att sova i..

Men tack för en jätte mysig och trevlig lördagkväll :)


Söndag - Huuuhh, vilket team vi är.. Vi satte upp lampan i hallen, satte upp nyckelskåpet, spegeln, åkte till bauhaus (eller nåt?!) och köpte sladd för att kunna sätta upp lampan i sovrummet, åkte förbi min mamma och låna träborrar så att vi kan sätta ihop bordet i vardagsrummet, väl hemma fortsatte det, lampan åkte upp i sovrummet, bordet i vardagsrummet sattes ihop, middag tillagades, lakan byttes i sovrummet, dammsugaren åkte genom lägenheten och helt plötsligt var klockan halv elva och sängen kallade.. Huuhh, det var en riktig fixar söndag!

Vårt nya vardagsrum..



Nu är det äntligen klart :) Wii, jag är så nöjd..


image6image7

image8

Bilderna är lite dåliga och mörka dem är tagna från min mobilkamera,
men visst blev det fint?! :)

Super TACK till Mallan som har hjälpt mig!




Eskilstuna..



Nu är allt klart, Måndagkväll blir jag officiellt en Eskilstuna bo.. fast det är bara under några dagar sen åker jag hem igen.. :) Ska åka dit ner för att köra lite bil, så att man lär känna staden lite innan man ska köra upp :)

Tack så mycket Agnes för att du låter mig snylta på en sängbädd under denna tid :)
Det betyder mycket!



Dj Mary ;)



Nu har Marie gått hem till sig för att äta och sova, Vi har skrattat åt Björn Gustafsson, snackat om allt och inget, och ibland kollat på tv:n, men en bätter Onsdagskväll kunde det inte bli :) Tack för den Dj ;)



Nu ska jag snart göra mig iordning för läggning :) . Daniel kommer väl runt tolv tiden eller nåt, han ville att jag skulle vänta uppe tills han kommer hem, och det är precis vad jag tänker göra, så att vi tillsammans kan lägga oss :)



Beställde grejjor till lgh idag från Haléns, wii.. Det blev nya stolsdynor vita, en löpare vit till vardagsrummet och snoddar till sovrummets gardiner.. Men det blir leverans till slutet av mars, vilket passar mig alldeles utmärkt, för då kommer lönen och csn, wii :)


 
Nu ska jag kolla klart på Grey´s Anatomy :)

Godnatt & SovGott allesammans!


Onsdag..



Fick praktiskt taget springa ner till skolan för att kunna närvara på världens tråkigaste föresläsning. Föreläsaren kom från Swedbank och skulle föreläsa om det finansiella systemet, ni kan ju tänka er, 2 ½ timme av det.. snark..

Efter föreläsningen var det dags att gå hem för att sätta upp de nya gardinerna, ta bort mattan, förbereda för nedbärning av sofforna till förrådet, stoppa in ny tvätt i tvättmaskinen, stoppa in disk i diskmaskinen.. gaahh, det tar ju aldrig slut.. Tänk på det när ni flyttar, det är alltid nåt som måste göras, fast det är de värt ;)

Sen ska det serveras middag vid halv sex, sex  för att Daniel ska på konsert ikväll med några kill-kompisar.. Han ska se, hör och häpna... Rihanna... :) Då ska jag få sällskap av Marie, som ville komma förbi och prata av sig lite när Daniel ändå har flytt fältet ;) Det blir inge vin, men saft och bullar ska nog kunna ordnas ;)


Nytt från Hemtex idag..



Eftersom vi nu får en ny soffa med en helt annan färg än den vi hade måste jag ju bara köpa massa annat nytt :) Så därför hade jag tänkt att skriva upp en liten lista på vad som ska införskaffas idag från Hemtex (en av mina favorit affärer) helt ointressant, men roligt att skriva :)

→ Nya gardiner till vardagsrummet, panelgardiner i brunt (samma nyans som soffan) och vitt
→ Nya gardiner till köket, vita halvt transparanta
→ Gardinsnoddar till köket och sovrummet, vita och vinröda
→ 3 vita löpare till vardagsrumsbordet och köksbordet
→ 2 ljus stakar i glas

Sedan blir det nog lite andra grejjor också, men det får bli när man har mer pengar :)
Det ska bli ny matta i vardagsrummet och nya i hallen, eftersom jag "råkade" tvätta ett par mattor som man uppenbarligen inte kunde tvätta, så det finns inget kvar av dem nu.. Haha, men det såg ganska roligt ut när jag tog ut dem.. Tur att dem inte var dyra ;)

Aja, nu ska jag snart åka.. So long!

UPPKÖRNING



Uppkörning är nu bokad! :)


Vår soffa..



Vår soffa kommer redan på torsdag, wii :)

Nu ska vi bara hitta plats för våra gamla soffor :S 
Nån som har plats över, eller ett förråd att låna ute ett tag?




Helgen..

Helgen blev riktigt blandad, men rolig :)

Fredag - Hemma hos Malin och Calle med massor av trevligt sällskap och vin, (en del shot också, kanske en för mycket) men kvällen slutade inte där utan efter ett tag bestämde vi oss för att röra oss till Tb´s i tumba. Det var för mig första gången som jag hade satt min fot där, det var väl helt oki.. Träffade folk som jag känner, men inte har träffat eller pratat med på länge så det var roligt :)  Efter någon timme skulle jag röra mig mot Daniel som var på en fest även han i tumba, efter nån timme där med en tripp till Statoil blev det hemfärd för oss båda! Vi somna som två små barn.. En rikig lyckad fredag, Tack för den! :)

Lördag - Blev bara en hemma dag/kväll då Danne, hade fått min förkylning på sig.. Stackarn. Så det blev filmkväll och lite godis faktiskt. Super mysigt..

Söndag - Blev det en tripp till Södertälje för att provsitta en soffa som vi har tittat ut.. Den var super skön och mysig. Bilden visar soffan :) Sedan blev det bara middag, tv-tittande och sist men inte minst läggdags inför måndagen.

image5
Kan absolut tänka mig att sitta/ligga i den här soffan en fredag och kolla på film :)


Idag måndag, var som vilken måndag som helst, Tråkig!
Nu ligger jag i mammas säng med Felicia och kollar på "Pelle - Svanslös", vi har det så mysigt! Vi väntar på att Daniel ska komma och mysa med oss, men det blir nog inte förens vid halv fem, sedan blir det hemfärd för oss två. Då jag ska kurera min man med alvedon, nässpray och middag!

Hoppas att ni alla får en fortsatt trevlig måndag!

Puss & Kram


Bleeding..



Keep Bleeding in love..

Hemma hos Mallan & Calle en fredag ;)


Hemma hos Mallan med en dunk vin, det kan bara sluta bra.. :)

Redan tillräckligt förfriskad.. kom inte ens ihåg mitt lösenord.. HAHAHAHA..



Jag säger Godnatt redan nu, annars kan det bara sluta illa ;)


Godnatt & Sovgott alla!
Speciellt Borg ;)


Hemma hos Mallan..


Nu sitter man här hemma hos Mallan och ska snart gå ner till centrum för att möta upp Sanna, så att vi kan äta tillsammans :)

Lina kunde inte följa med för hon hade tvättis.. :(

På tal om nåt annat, Länstyrelsen är sjukt sega med godkännande av körkortstillstånd, jag skickade in mitt i början av februari och fick hem det IGÅR, det är cirka 4 veckor sedan jag skickade in det.. Suck.. Jag var ju tvungen att söka nytt då mitt tidigare gick ut i december, och jag måste innan 22 maj ta mitt körkort annars måste jag göra om både teori och halkbana.. OCH det orkar jag inte..


Men snart åker jag antagligen ner till Eskilstuna för att fixa detta :)

Önska mig lycka till, hörs sen :)



Vårstädning..


Solen skiner ute, balkong dörren är på glänt.. Är inte det en känsla av VÅR! :)

Vad gör man när solen skiner in genom fönstrerna? Går ut, kanske?! Nee, inte jag.. Jag började städa,  en riktig vårstädning av vårt hem.. I vår hall har det stått en flyttlåda, och kassar av olika slags innehåll hur länge som helst.. Men nu är dem borta! :) Jag har hittat plats för allt, och det känns skönt!

Idag mår jag mycket bättre, Iprenen och vitaminerna igår gjorde nog susen!

Nee, nu ska jag återgå till tvätten, och diskmaskinen som behöver plockas ur!


So long!

Snörvel.. och en massa fix..


Här sitter jag framför Tv:n och datorn och är dunderförkyld. Väntar på att Daniel ska komma hem från gymmet så att vi tillsammans kan börja laga middag. (men det lär bara bli han stackarn som får laga, då jag nästan är soffliggandes för jag är så sjuk, snyft) är ju knappt hungrig heller, man brukar ju inte bli det när man är sjuk, men mat måste lagas, så att iallafal Danne kan få matlåda till imorgon, måste bara komma på vad som skall lagas!?

Jag hoppas verkligen att jag blir frisk till på fredag eller iallafall lördag då det ska fixas och trixas i lägenheten...

Äntligen har Daniel och jag tagit tag i våra kragar, och nu ska ramar, lampor, speglar och sist men inte minst nyckelskåp upp!

Hoppas att våra soffor blir sålda snart också så att vi kan köpa den soffa vi vill ha :) Vi har hittat en alldeles underbar mörk-brun divansoffa som vi bara måste ha, men som sagt innan den
kan köpas måste våra andra säljas.
Och detta är inte en lätt match eftersom det finns typ 1 miljon svarta skinnsoffor till salu,
 men våra är iallafall nya ;)


Är du ute efter svarta skinsoffor (2 & 3-sits) så är det bara att höra av dig!


Sälen - Högfället

Har precis varit i Sälen med mannen och familj, finns bara ett ord som kan beskriva detta - Underbart!

Vi åkte hemifrån i tisdags eftermiddag och efter snöoväder, sju timmars bilresa, McDonalds i Borlänge var vi äntligen framme i vår stuga vid högfjället. Efter lite tittandes på "Hjälp!" så var det dags för sängen.


Onsdag - upp i ottan, eller iallafall vid nio, lite frukost och sen bar det iväg till Lindvallen där jag skulle ta mitt skidåk för första gången på två år! Vädret var underbart, 8 plusgrader och en gastande sol, men det var inget som jag tackade nej till! Åket gick bättre än vad jag hade förväntat mig, ingen Pernilla Wiberg i backen, men inte långt ifrån.
Efter ett par timmars åk, fick det bli en kall Heiniken (stavas?)  i eftermiddagssolen vid afterskin, så mamma fick
köra oss hem :)

image1


Torsdag - denna dag var upp i ottan, redan vid halv tio snåret var vi i backen, med 2 minusgrader men sol.
Middagen blev denna kväll på "Lammet & Grisen", helt sjukt god mat, sen efter det bar det av till HC, där det blev en del förfriskningar, haha så mycket försfriskningar har det inte varit på nåt år. Men sjukt kul hade vi, Du och jag  Darling ;) .Från HC till stugan är  det cirka 1 kilometer  och det kanske borde ta en halvtimme, men för mig och mannen tog det 1 h och en kvart, haha, men det var en grymt rolig hemfärd med många trevliga kort ;) !!!

image3



Fredag - Dåligt väder och Bakis, med det stora B:et. Dagen ägnades åt att packa inför morgondagen!

Lördag - Klockan 7 satt vi i bilen på väg hem! Ville absolut inte hem, båda vi satt och jämrade oss om att vi ville stanna kvar några dagar till, det hade varit super mysigt och skönt. Hemfärden tog bara ungefär 4 timmar, ingen trafik eftersom vi åkte typ 4 timmar före alla andra som ska åka hem.

Så nu var vi hemma i vardagen igen, tillbaka till jobb och skola!

Men det var den bästa fjällresan jag varit på!



Äntligen

Äntligen, som mina kära vänner skulle säga - har jag införskaffat mig en egen blogg!





RSS 2.0