Lgh :)



Låt budgivningen börja! :)

Jag är så glad!




Denna dag kunde inte börja bättre, wii. Jag är så glad och lycklig :)





Du är min ögonsten, mitt allt!
Dem här senaste månaderna har varit dem absolut bästa i mitt liv!
Tack för att du finns vid min sida, dag och natt!
Du och jag för alltid - som du brukar säga!

Love you Bejbi! ♥



Oj, oj..

Det kan man säga, nu är det massor som har hänt!

Lägenhet har sagts upp! :S Gjordes igår, nu är det så att avtalad uppsägningstid är tre månader, men vi sa att om den som får den vill flytta in tidigare så går det alldeles utmärkt, så kanske om en månad är man lägenhets lös!! gahh..

Nemen, det är bra. För om vi hittar en lägenhet snart och så får vi tillgång till den fort, så har inte vi råd (eller lust) att betala dubbla hyror! Så snart är vi tullingebor igen.. haha

Jag och Daniel pratade lite precis efter och vi kom fram till att det ska bli både skönt och lite tråkigt, skönt att man inte längre är dem ända som måste fortsätta åka för att komma hem, men samtidigt tråkigt för nu har man börjat små trivas och det har helt enkelt blivitt vårt hem! Men nu blir det en ny kula, med nytt hem som antagligen kommer att renoveras exakt som vi båda vill ha det!

Sen blev det ju inget "sommarjobb" för mig i Tyresö, hon där mailade Carina (min kontorschef) och sa att dem var tvugna att ta tillbaka det då dem inte längre visste hur det skulle bli i sommar! gahh, jag kan bli så jävla arg, då ska man inte säga nåt från början!!!! Men, men, nya tag.. Min arbetskollega Johan, skickade min CV och ansökan till någon tjej på Nordea som man ska tipsa om anställda till, så det var iallafall bra. Men jag tänkte ta ett steg längre och ansöka till Nordea Bemanning. Det betyder att dem är mina arbetgivare, och det blir heltids lön, men man åker ut på uppdrag på olika Nordea kontor. Det är vad jag tänkt att göra under sommaren (måste bara bli anställd där först ;) hehe, men det är nog inga problem, hehe) sen ska jag söka tjänsten som bli ledig i tumba (mycket talar för att jag kan få den, wii :D) en heltidstjänst, start i aug el. sept i kundtjänst!

Jo, det ska man väl berätta också.. Nu är jag en vecka på praktik i Huddinge på Nordea.. Men här är jag inte i kundtjänst utan på företags sidan. Jag tittar lite vad dem gör osv, men det är faktiskt helt oki. Tyvärr lite tråkigt att bara sitta bredvid och titta på, men idag ska jag få jobba! :)

Aja. måste fortsätta!

Ha en fortsatt super tisdag!

Puss & Kram

Hej, hopp, Galopp!

B

lev ingen uppsägning av lägenhet igår, då Botkyrkabyggens BoMarknad hade stängt så det får nog bli på måndag istället!

Idag skall jag besökas av Mallan :) Det var inte igår man såg henne, så det ska bli riktigt mysigt. Vi ska laga mat och kolla på Eurovision semifinal tror jag minsann att det var. Så det kommer att bli mys och självklart  ska kära Daniel vara med också :)

Ahapp, imorgon är det fredag, vad hända då?

Nästa helg blir det lajbans, då blir det K-1 på hovet, samt utgång.. Wii skit roligt :)

Men nu måste jag göra lite nytta, man är väl på jobbet för att jobba, eller?!

Kunde det inte bli ett tråkigare inlägg, men vad gör man inte när man har tråkigt! haha

Pussar & Kramar

Idag igen



Även denna morgon var man uppe med tuppen och vandrade i ca 30 min, faktiskt super skönt! Visst fan är jag trött när jag går upp 6.15, men jag är fasiken lika trött när jag går upp 7.30, så det känns ändå som att det är värt det :)!

Sitter på praktikplatsen, och ska strax börja byta av folk så att dem kan gå på deras fika!

Idag sägs lägenheten upp också! :( Lite tråkigt, men det verkar vara det ända rätta.. Fortfarande ingen som vill hyra i andra hand, halvår eller ett år?

Vi har iallafall fått lånelöfte, wii super roligt! Nu ska bara bilen säljas och lägenhet hittas, sen blir det flytt till BR! Skönt :)

Aja, hörs sen!

Love and Peace!


Uppe med tuppen




Idag var min första, ta tag i ditt liv dag! jag var uppe med tuppen (asså, samtidigt som min Daniel) och klädde på mig för en morgon promenad! Skulle även passa på att lämna tillbaka filmerna som vi hyrde i lördags. Så nu har jag varit ute och vandrat i 40 min runt segersjö här, super härligt! Ska snart gå in och duscha och sen göra mig iordning, kanske även ska äta en stadig frukost  för första gången på typ åtta år! :S Men, men sommaren kommer ju med stormsteg, så jag tänkte att jag skulle försöka mig på något nyttigt, så att Daniel ska slippa skämmas för mig när vi är på stranden, hehe!


Men nu måste jag gå och duscha, har mer och berätta, men det får vi ta senare idag!


Ha en super morgon och dag!

Kiss and love!

Till dig Lina!


Lina
, du ska se att allt kommer att gå bra! Jag försår att du är orolig det hade även jag varit, men det kommer att ordna sig ska du se. Han är så stark, så han kommer att fixa det här galant! Vill bara att du ska veta att jag håller tummarna för allt, men det kommer att gå prima!
 
Det är bara att ringa när du vill! ♥ Vi alla finns här för dig, när du behöver det! ♥


"Sommarjobb"



Nu har jag äntligen fått mitt sommarjobb, som alla kanske har förstått i tidigare inlägg så har jag parktiserat på Nordea i Tumba, och nu äntligen har jag fått bekräftat att det blir ett sommarjobb, med möjlighet till fortsatt anställning! wii :) Super roligt, dock är det inte i Tumba utan på Nordea i Tyresö, men det kvittar (för den ev. fortsatta anställning är i Tumba till hösten) för jobb, är jobb, och pengar, är pengar! Det är definitivt något vi behöver till sommaren. Det blir antagligen ingen utlandsresa nu i sommar men det kommer att bli en till December, hela tre veckor med sol då! Wii :) I sommar kommer jag antagligen inte ha någon semester eftersom jag fick det här jobbet, kanske någon vecka, men jag vet inte när än och Daniel har ju sina veckor som han måste ta ut, så vi får se om vi får någon tillsammans, men vi har väl tänkt att göra små semester event över helger och dylikt.. Även det är mys! längtar...

Aja, nu måste jag fortsätta städa hemma, för här ser det ut som en svinstia! Vi ska ha en kille förbi på fredag som ska kolla på lägenheten och se om han vill hyra den, och då måste det ju vara snyggt och städat ;)

Puss & Kram ♥


Det kunde inte bli värre... eller??



Usch, hur kan detta ha hänt, en sådan underbar vän! Mår så dåligt just nu, och speciellt för hans familj! Önskar att det kommer att gå bättre nu när ni fortsätter att kämpa, jag tänker på er alla varje sekund, varje dag! ♥

♥ ♥ Många kramar till er! ♥ ♥




Händelserik helg!


Vilken händelserik helg! ;)

Fredag
var jag på Cafét med jobbet, super roligt. Men jag gick ganska tidigt då jag skulle möta Daniel på Hirschenkeller där han var med sitt jobb :). Vilken händelserik kväll det var, super trevliga arbetskamrater som hittade på massor av bus, hehe ;) Det blev utslägning från Hirschen, försök att komma in på en rad olika ställen men inget fungerade, haha, vi var tydligen för fulla. Kvällen slutade om inte som vanligt på McDonalds, kungsgatan. Efter lite mat, blev jag och Daniel hämtade av vår kära vän Jocke (tack så mycket) samt Rille :) Färden hem tog längre tid än vad den borde, men det var roligt.. 

Lördagen
, blev vi väckta av Jocke vid tolv snåret. Han hämtade oss, och så åkte vi först till Rådis i Huddinge där vi träffade Bengan och hans vänner. Men visiten där blev inte långvarig, då vi bakis som få behövde MAT i oss. Så det fick bli pizza från tullinge centrum, fast den tog vi med oss upp till Lida och åt, riktigt skönt i sommar solen. Efter ett tag kom även Pierre och Matte upp och sällskapde oss.. Vi bestämde oss för att en grillning skulle passa denna kväll. När vi nästan precis ska åka och handla grejjorna ringer Daniels arbetskollega och frågar om vi inte vill komma till högdalen och grilla, spela fotboll och kubb, och varför inte tänkte vi! Kvällen slutade ganska tidigt, vid halv ett bestämde vi oss för att nu var det dags att åka hem, och så blev det! :) 

Söndagen
, blev även den en riktigt fin dag med sommarsol, fast då åkte vi ner till Stendal istället! Daniel och Matte tränade sen, medans jag och Jocke väntade utanför, efter det var det dags för lite 21, och sen var det bara hem till matlagning och sängen!

Som sagt en händelserik helg! :)

Nu i helgen har vi bestämt att det bara ska vara lugnt och mysigt och det ser jag verkligen framemot! :)


Nu till något helt annat!

Någon som vill hyra en tvåa i Segersjö, helt nybyggd, fint & lugnt område! Kan bli snabb inflyttning! Vi har bara bott där sedan november, stort sovrum, öppet mellan kök och vardagsrum, tvättmaskin & torktumlare finns i badrummet + att det är stort. Balkongen är också stor med utsikt över gården, samt sol från klockan 11 tills solnedgång!

Hyra: 6100 värme & varmvatten ingår ej. (Vi har varit två som bott här och våran kostnad har legat på ca 6800 kr som max! Det finns även en p-plats som är inräknad i de 6800 kr. Om man bor ensam blir det betydligt mindre!

Om det finns någon som är intresserad är det bara att höra av er! (vi ska flytta pga av köp av bostad istället)


Det var allt för idag! Hoppas att ni får en fortsatt super tisdag! Massa Pussar!

Jamen, juste...

Glömde ju att säga att jag blev super nöjd med mitt hår, klippningen grym, men färgen ännu grymmare!
Kanske kommer upp en bild snart om vi har tur!  ;)

Herrå igen! ♥



Café Opera!



Vilken underbar dag, kan man önska sig mer än vad denna dag erbjuder?! Nee, verkligen inte. Strålande sol (synd bara att man jobbar, så att man måste sitta inne typ hela soldagen) och Cafét ikväll! :)

Skit längesedan som jag var ute, sist var nog (pinsamt nästan, hehe) när vi var på "Gröna Jägaren" och mötte upp Daniel, och det var i Januari el. februari om jag inte minns helt fel. Så denna kväll är grymt uppskattad :) Ska visserligen bara vara på Cafét en stund för att sedan möta Daniel som även han är ute och flänger denna kväll! :)

Vad ska annars göras i helgen då? Absolut inget planerat, vilken faktiskt känns underbart.. Ska väl bara passa på att ligga och glassa med oljan i solskenet. Men annars inget, kan faktiskt vara skönt att bara ta dagen som den kommer!

Berättar senare om denna kväll och hur den slutar!

Önskar alla en helt underbar solhelg! :)

So long! ♥


Godmorgon allesammans!




Ville bara säga Godmorgon till allesammans! ♥

Hörs sen! (ska ju berätta hur min klippning blev )

Massa Pussar












Som Gynning?!




Är faktiskt lite spänd över att klippa och slinga mig idag.. wii.. Man vet ju aldrig hur det kan bli, tänkte att jag skulle satsa på något mörkt, kanske lite i Carolina Gynning stil. Är så himla trött på att vara bara slingad blond, usch, nee, dags för något nytt :)

 


Kanske inte så mörkt, men en blandning av det och ljusa slingor! Vi får se hur det blir :)

Hörs sen, so long!

Underbar dag!



Igår var en riktigt mysig dag för mig :). Min underbara Mallan och jag lunchade så mysigt (så mysigt man kan i tumba, hehe) på Bistron, sen åkte hon iväg när jag var tvungen att gå tillbaka och knega. Men min underbara vän kom tillbaka tills jag slutat för att åka till tullinge och bättra på brännan lite (vilket verkligen behövs, iallafall för mig ;) ) efter det åkte vi båda två tillbaka till tumba för att möta upp våra män. Jag skulle även byta mina skor som för andra gången på två veckor har gått sönder i sömmen, men denna gång orkade jag inte lämna in dem på lagning utan nu skulle det prompt bli helt nya shoes.. Vilket det blev, wii super fina ;)

Imorgon ska jag äntligen få klippa mig och slinga mitt hår. Funderar faktiskt på att slinga det lite mörkt, dock inte för mörkt på en gång utan det får isåfall tas pö om pö. Men det ska både bli skönt och spännande :) lfår se hur det blir imorgon... :) wii.. längtar.. Detta gör även att mina planer på att bättra på solbrännan imorgon blir inställd, vad gör man inte då om man inte åker idag istället, wii. Jag vet att man ska vänta minst 48 h, men detta är ju faktiskt nödfall, för såhär blek har jag inte varit på länge, det behöver verkligen åtgärdas :)

Aja, måste fortsätta och ringa kunder nu på min praktik!

Lot´s off kisses! ;)

3 Maj!





Idag är det 3 maj, och lördag! :) Vad ska man hitta på för något skojjigt idag då?!
Säg det, säg det!

Nu ska jag snart åka med mamma och handla lite, det ska bli mysigt att vara lite med mamma själv :)

Hörs sen! Pussar & Kramar








RSS 2.0