Gårdagen!



Först vill jag bara tacka alla underbara människor som grattade mig igår på min födelsedag, Tack så jätte mycket det värmde!!

Igår kväll åt jag och Daniel en underbart mysig middag i stan, för att senare bara åka hem och fortsätta vår mysdag! Det var faktiskt riktigt skönt att bara ta det lugnt och umgås med min underbara karl!

Fick underbara presenter ifrån Daniel som ni kan se nedan, Tack, tack, tack!



   


 

En parfym som doftar gudomligt och ett underbart fint halsband!

Älskar dig så otroligt mycket, Daniel!
En helt underbar födelsedag!




Ikväll blir det något helt annat än mys, det blir Country festivalen!

See you! ;)


Idag är det min dag!




IDAG FYLLER JAG ÅR!!!
GRATTIS TILL MIG!!






Idag, idag!



Jaha, vad ska man skriva idag då?! Har det hänt något intressant, hmmm, nee :(

Igår var jag på en säkerhetskurs via Nordea, det var väl trevligt och lärorikt, men tråkigt att man redan hade gjort den tidigare.. Men, men man kan aldrig lära sig för lite, som man brukar säga!

Vad har hänt mer?! Ingenting!

Men man kan ju alltid tala om att JAG FYLLER ÅR IMORGON :)
Men lite usch är det för,jag börjar bli gammal. Imorgon blir jag 21, och nu kommer allt att gå i ett nafs och sen är jag 30!!! huhu..

Men, men vad är det för planer inför helgen då:

Imorgon fredag, har antagligen Daniel tänkt sig något för mig, vet inte vad, men det är spännande!
Lördag, blir det antagligen Country festivalen, förhoppningsvis kan Pappi fixa iallafall 2 biljetter gratis (är ju så jävla dyrt, och har man inga pengar så får man dra i trådarna) Där man förhoppningsvis träffar massa vänner, som man inte sett på ett tag! Hoppas, hoppas.. Det är ju så trevlig stämning där uppe!
Söndag, Kalas hemma hos mig och Daniel med hela tjocka släkten. Ingen av dem har ännu sett vår lägenhet och vi har bott där i minst 6 månader, haha, det låter ju lite tragiskt.. haha

Ny dag, nya tag!



Ahapp, nu sitter man här på mammas jobb och ska hjälpa till lite denna vecka! Är faktiskt ganska skönt att vara inne i stan igen och jobba, synd bara att man har 0 kr på kontot så någon shopping blir det ju inte! Inte heller hjälper det mig att det är löning på onsdag, för alla mina små kronor går till denna månadens hyra! Usch och fy för att inte längre bo hemma och få allt betalt, gahh, jag är så himla fattig! Självklart tycker jag att det är skönt att bo hemifrån, men det är SÅ tråkigt att inte ha några pengar kvar!!!

Tycker så synd om min kära karl som är så van att ha hur mycket pengar som helst att spendera, och nu lever i denna fattiga stund, men Bejbi, snart kommer det att ändras drastiskt! Jag lovar!

På måndag nästa vecka börjar jag på mitt nya jobb (sommarjobb, egentligen) Nordea i Hallunda. Det ska bli jätte roligt, speciellt eftersom jag kommer att komma till ett helt ny renoverat kontor :). Skit roligt. Det tråkiga är att jag inte kommer att ha någon semester alls i sommar, men det kommer jag att ta igen i vinter :). Daniel däremot har semester så vår första gemensamma sommar tillsammans kommer att spenderas på varsina håll, huhu, skit trist, men det är inget att göra åt!
Om karln är i Sverige på semester så kommer jag att åka ner till helgerna och sen åka hem igen, för att fortsätta slita :(!

Aaa, så har midsommar varit också! Det blev en mycket trevlig midsommar. Först var jag och Daniel på torekällberget med hans pappa och farmor för att äta en god midsommar lunch. Det var jätte gott och jätte trevligt. Efter det åkte vi hem till Pierre, där det vankades lite lekar, dricka och trevligt sällskap. Där stannade vi till elva tiden och sedan åkte vi hem till mig och Daniel för att sjunga lite Singstar, men tror ni att vi fick igång det, NEJ! Jag höll på hur länge som helst och jag hajjade verkligen varför det inte fungerade. Sedan när alla hade fått nog av midsommar firandet, blev det sängen. Då kommer jag på varför det inte fungerade, det fattades helt enkelt en USB grej för att koppla in mickarna, så en ny sådan skall införskaffas!!

Lördag och söndag, blev riktigt mysiga lugna dagar, med sällskap av min älskade karl!

Så nu måste jag fortsätta jobba! Ha en fortsatt trevlig måndag!

kiss and hug!

Juste, 3 spekulanter!

Juste, igår hade vi tre spekulanter som var och tittade på vår lägenhet, så det bådar gott iallafall!

Flygresan ändrad!



Fick precis ett samtal från Jocke, "Har du bokat om vår resa?"..
Öhh, nee, verkligen inte tänker jag!
Det var bara att ta fram hemtelefonen och ringa till apollo, för nu var jag skit orolig!

Apollo talar om för mig att båda våra bokningar har ändrats till den 29 december istället, pga nåt med flyget! Wii, det gör ju absolut inget, det betyder ju att vi är borta över nyår! Wii, skit roligt! Vi får åka den 29 december och komma hem den 13 jan, fortfarande två veckor, kostar oss exakt lika mycket! Skitbra!

Så klockan 11.00 måndagen den 29 december åker vi för att fira nyår i Dominikanska republiken - Costa de Ambar!

Yeeeaahhyy!!!



Avis...



Glömde ju berätta hur avis jag är på Maddi, Mallan, Alex och Calle som på tisdag åker till varma sköna spanien!

Super skönt att komma bort en vecka, speciellt över midsommar så att man slipper denna eviga fråga "Vad ska vi göra på midsommar?" Usch, eftersom man själv ställer sig den frågan, typ varje sekund. Men, men vi får se vad som dyker upp. Det är ju ändå en vecka kvar, gott om tid! :S


Middag?!



Har suttit med mina kokböcker i flera timmar nu känns det som, men har fortfarande inte kommit på något spännande att äta till middag.. Någon med förslag?

Ikväll blir det bara en mysig hemma kväll med Daniel, god mat och kanske en skopa glass ;).

Imorgon tar min kära kusin Cecilia, studenten. Så vid 14 tiden kommer hon att springa ut i Nyköping. Efter det blir det mottagning hemma hos henne, men då måste tyvärr jag och Daniel åka hem till oss igen. Men jag hoppas att hon får en riktigt rolig dunder kväll! För studenten tar man verkligen bara en gång!!

Efter vi har kommit hem får vi se vad som händer. Kanske blir ett (eller några) glas vin med Maddi och Mallan, hoppas att Madde bara mår bättre. Det var så länge sedan jag träffade någon av dem!

På lördag blir det fotbolls feber i Kungsan! Även om jag inte är så himla intresserad av fotboll ska det faktiskt bli väldigt roligt :)

Aja, nu ska jag fortsätta tänka ut vad det ska bli på middagsbordet ikväll!

Puss & Kram


Gårdagens film!



Det enda jag kan säga är sjukt BRA!! Det var fanimej längesen jag såg en sån jävla bra film! En riktig chick movie ;) Haha

Helt klart värd att se, nästan om och om igen! Slutet gott allting gott!



Premiär 21 juni


Sex and the City - The movie




Ikväll blir det VIP premiär på Sex and the city - the movie :) Wii det ska bli så roligt :)

Jag har inte riktigt varit något dunder fan av sex and the city (som min kära vän Maddi, hehe) Men jag har ju sett några avsnitt med henne och de som gått på tv, och jag tycker att dem är jättebra.

Jag och min mamma har fått biljetter från mammas bästa vännina. Man ska vara där senast halv nio för då börjar insläppet på gästlistan, men det sjuka är att kvart i nio stänger insläppet. så på femton minuter ska alla människor hinna komma in och hitta sin plats då filmen börjar nio, haha.
Galet men roligt ska det bli :)

         


Världens tråkigaste inlägg, men nåt måste man ju skriva.. haha

Berättar sen hur filmen var!

Ha en fortsatt dunder onsdag!



Dominikanska Republiken - Costa de Ambar



Äntligen ska jag få åka till Dominikanska Republiken! Det ska bli så underbart skönt och spännande.. Har alltid velat åka till Västindien. Det kommer att bli så mysigt att åka dit med min Daniel! ♥

Men det är inte bara Daniel och jag som ska dit, nee, utan med på denna ljuva resa ska även: Sunken, Matte, Jocke, Rille och Viktor! Det ska bli jätte roligt! :) Jag och 6 hel- galna grabbar, det kan bara bli minnen från den här resan, haha :)
Lovar att digitalkameran skall med!!

Den 2 Januari då åker vi, i två hela veckor! :)

 
   
 


Ha en fortsatt mysig måndag!


Jobb!





Hej alla glada, nu var det ett tag sen som jag uppdaterade. Och en stor sådan ska komma inom kort! :)

Nu vill jag bara säga att jag har äntligen fått jobb! wii.. Nordea i Hallunda kommer att bli min arbetsplats under sommaren och antagligen även efter :) Så nu är jag jätteglad.. Det kunde inte komma mer lägligt, nu när Daniel och jag letar bostad!

Vi var ju med på en budgivning i förra veckan men tyvärr hamnade den hos en äldre dam som var villig att betala mer än den var värd! Men, men det är bara att ta nya tag!

Sen vill jag även bara påpeka att min kära Maddi fyller 20 år på lördag! Wii :)

Nu ska jag fortsätta jobba!

Puss och kram alla glada i solen! :)

RSS 2.0